Usluge projektovanja

HDDSMachining poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti reverznog inženjeringa. Proces reverznog inženjeringa uključuje merenje oblika objekata i rekonstruisanje njihovih 3D modela.

Pružamo usluge projektovanja tehnologije obrade (programiranje CNC mašina) i izrade upravljačkog programa za obradu rezanjem. Uslugu programiranja za CNC mašine i obradne centre izvode iskusni programeri koji će Vam obezbediti optimalno iskorišćenje resursa i maksimalnu produktivnost.

Samom procesu pisanja programa za CNC mašine prethodi izrada projekta i tehničke dokumentacije kao i prikupljanje podataka o steznim i reznim alatima, samoj mašini i režimima rada.

Usluga izrade projekta podrazumeva pronalaženje optimalnog idejnog rešenja, razradu tehnologije, definisanje materijala, alata, redosleda zahvata i režima rada. Na osnovu projekta i projektne dokumentacije pristupa se procesu pisanja programa za CNC mašine.

Nudimo uslugu projektovanja za izradu prototipa i alternativnih rešenja prema dokumentaciji klijenta.

Prototipska izrada je pogodna u slučajevima kada je potrebno proveriti funkcionalnost izrađenog modela i utvrditi eventualna neslaganja tehničke dokumentacije i željenog rešenja.

Izrada prototipa podrazumeva pojedinačnu proizvodnju manjeg broja jedinstvenih komada namenjenih poslednjoj fazi – testiranju. Na taj način se štede materijalni resursi i vreme koje bi bilo angažovano za izradu probne serije.

HDDSMachining zajedno sa klijentom definiše prototipnu dokumentaciju i moguće varijacije kako bi se predvidele i minimalizovale sve naknadne operacije.

Za dalja pitanja obratite se putem telefona ili pošaljite upit na office@hddsmachining.com

izrada-prototipa-usluge3