Zašto pokrećemo blog?

Proizvodnja je dinamičan proces i uspešnost zavisi od velikog broja faktora i parametara. Svakako je nivo tehničkog znanja i iskustvo presudno, ali ne treba isključiti kreativnost i timski rad.

Sinergija ovih faktora daje optimizovan proizvodni proces i podiže celokupan kvalitet, od proizvoda do poslovanja.

Svaki od ovih faktora nose svoja rešenje i algoritme rada, pa je poznavanje zakonitosti njihove prirode često presudno za optimizaciju vremena projektovanja prototipa ili izrade serije.

Iz tog razloga, inženjerski tim HddsMachining-a je došao na ideju da podeli zanimljivosti i problematiku iz sfere mašinske obrade rezanjem u vidu serije tekstova informativno-edukativnog karaktera, namenjenih svima kojima je ova oblast interesantna.

Nadamo se da ćemo na taj način demistifikovati određene pojave i procese sa kojima se susreće svako ko ulazi u svet mašinske obrade metala.

 

Share this article
2 comments
 • Soisyday
  Posted on 03/12/2017 at 02:33

  Ill immediately take hold of your rss feed as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please let me realize so that I may just subscribe. Thanks.
  Rexuiz Shooter

  Reply
  • HDDS
   Posted on 04/12/2017 at 09:11

   Hi, thank you for your interest in our articles, we currently do not have a subscribe option, but we will add you to our newsletter list.

   Reply

Leave a comment